Procesul dintre Star Taxi si Primaria Bucuresti se muta la Curtea Europeana de Justitie

Luni, 17 Decembrie 2018, ora 14:38
1131 citiri
Procesul dintre Star Taxi si Primaria Bucuresti se muta la Curtea Europeana de Justitie
Foto: Arhiva Ziare.com

Procesul dintre Star Taxi si Primaria Bucuresti, in care se cere suspendarea hotararii Consiliului General al Municipiului Bucuresti prin care era interzisa functionarea aplicatiilor agregatoare Star Taxi si Clever Taxi, se muta la Curtea Europeana de Justitie.

"Tribunalul Bucuresti a admis, la data de 14.12.2018, intrebarile preliminare formulate de Star Taxi si muta la Curtea Europeana de Justitie a Uniunii Europene judecata privind anularea H.C.G.M.B. 626/2017, prin care s-a incercat interzicerea aplicatiei Star Taxi", a transmis compania Star Taxi intr-un comunicat de presa remis luni Ziare.com.

Precizam ca la inceputul lunii noiembrie Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a suspendat hotararea Consiliului General al Municipiului Bucuresti prin care era interzisa functionarea aplicatiilor agregatoare Star Taxi si Clever Taxi. Decizia a fost definitiva.

"Dorim, pe aceasta cale, sa informam, inca o data, toti utilizatorii aplicatiei noastre de faptul ca Star Taxi a desfasurat si desfasoara un serviciu perfect legal si ca vom depune, in continuare, toate eforturile sa punem la dispozitie un serviciu de calitate, la standarde europene.

Totodata, dorim sa-i atragem atentia doamnei Primar General asupra legalitatii hotararilor pe care le promoveaza si credem ca ar trebui sa tina mai mult cont de ceea ce isi doresc cetatenii si nu sa promoveze 'dorintele' unor grupuri de interese", adauga compania.

Firea obliga Uber si Taxify sa-si faca dispecerat si sa ia autorizatie de la Primarie ca sa mai poata functionaFirea vrea sa interzica Uber in Bucuresti? Reguli noi pentru cine face taximetrie

A.G. ...citeste mai departe despre "Procesul dintre Star Taxi si Primaria Bucuresti se muta la Curtea Europeana de Justitie" pe Ziare.com

#Star Taxi proces Primaria Bucuresti, #Star Taxi PMB Curtea Europeana Justi , #Stiri Administratie