Procurorii cer 10 ani de inchisoare pentru Udrea in dosarul "Gala Bute" - miercuri e ultimul termen

Miercuri, 01 Martie 2017, ora 13:02
1048 citiri
Procurorii cer 10 ani de inchisoare pentru Udrea in dosarul "Gala Bute" - miercuri e ultimul termen
Foto: Facebook/Elena Udrea

Elena Udrea risca 10 ani de inchisoare in dosarul "Gala Bute", avand in vedere ca procurorii solicita pedepse maxime pentru inculpati.

Miercuri este ultimul termen in dosarul in care Elena Udrea este acuzata de mai multe infractiuni, printre care luare de mita si abuz in serviciu, si care a inceput in 2015, aminteste Realitatea TV.

La intrarea in sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Udrea a spus ca se asteapta sa fie achitata, pentru ca nu poate fi condamnata pe baza unor denunturi mincinoase.

"Se cere condamnarea, dar se cere si achitarea, eu ma astept ca in acest dosar sa fiu achitata. Nu cred ca se pot da condamnari pe denunturi mincinoase, neprobate timp de doi ani cu nimic in instanta", a spus Elena Udrea.

Citeste si Udrea: Nu regret nicio secunda implicarea in "Gala Bute"

In dosar mai sunt acuzati si fost ministru al Economiei Ion Ariton si fostul presedinte al FR Box, Rudel Obreja.

"Eu nu am nicio emotie. eu am boxat 230 de meciuri si cam 1.000 si ceva de meciuri neoficiale. Acolo insa aveam un arbitru si arbitrul arbitra. Aici nu avem nici adversarul in fata s ne luptam si cu arbitrul. Nu o sa imi dea mie nimeni niciodata KO mie in viata pentru ca ced in Dumnezeu si sunt inzestrat cu o putere de a duce toate lucrurile pe care viata ni le ofera", a declarat si Rudel Obreja.

Elena Udrea fost trimisa in judecata pe 21 aprilie 2015 in dosarul Gala Bute, fiind acuzata de infractiuni de luare de mita, abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri europene, toate in legatura cu organizarea evenimentul sportiv.

Miercuri este ultimul termen in acest dosar, dar decizia instantei nu va fi definitiva si va putea fi contestata de inculpati si procurori. ...citeste mai departe despre "Procurorii cer 10 ani de inchisoare pentru Udrea in dosarul "Gala Bute" - miercuri e ultimul termen" pe Ziare.com

#Udrea proces Gala Bute, #Udrea inchisoare Gala Bute, #Udrea gala Bute , #Stiri Administratie