Procurorii cer inchisoare cu executare pentru Ludovic Orban UPDATE: Verdictul va fi dat pe 31 ianuarie

Luni, 16 Ianuarie 2017, ora 16:14
1101 citiri
Procurorii cer inchisoare cu executare pentru Ludovic Orban UPDATE: Verdictul va fi dat pe 31 ianuarie
Foto: Antena 3

Ludovic Orban a declarat, luni, la Inalta Curte ca nu exista niciun motiv sa fie considerat vinovat in dosarul in care este acuzat de folosirea influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite si in care procurorii DNA cer inchisoare cu executare pentru fostul deputat liberal.

"Eu am expus foarte limpede situatia si anume faptul ca nu am savarsit infractiunea de care sunt acuzat, ca nu am uzat nici de influenta, nici de autoritate in nici macar o secunda din convorbirile pe care le-am purtat cu denuntatorul si ca, de asemenea, nu am avut niciun moment intentia sa beneficiez de o finantare ilegala si de altfel nici nu am luat niciun de fel de ban.

Cu atat mai putin intentia ca sa dau banii astia unor responsabili din televiziuni pentru a obtine un tratament favorabil", a spus fostul deputat liberal la instanta suprema.

Intrebat de reporteri daca s-ar mai intalni cu Tiberiu Urdareanu, cel care l-a ...citeste mai departe despre "Procurorii cer inchisoare cu executare pentru Ludovic Orban UPDATE: Verdictul va fi dat pe 31 ianuarie" pe Ziare.com

#Orban DNA dosar, #Orban procurori inchisoare executare , #Stiri Administratie