Procurorii cer mandat de arestare pentru deputatul spagar

Vineri, 27 Decembrie 2013, ora 16:34
1032 citiri
Procurorii cer mandat de arestare pentru deputatul spagar
Foto: Arhiva

Procurorii DNA au cerut instantei sa emita mandat de arestare preventiva pentru deputatul spagar Gheorghe Coman, dupa ce colegii sai din Camera Deputatilor au votat, vineri, in favoarea ridicarii imunitatii politicianului.

Magistratii instantei supreme s-ar putea pronunta chiar vineri, in legatura cu emiterea mandatului de arestare preventiva pe numele lui Gheorghe Coman. Sedinta de judecata urmeaza sa inceapa la ora 18.00.

Coman s-a prezentat, cu mandat de aducere, la sediul DNA, pentru a discuta cu anchetatorii. Dupa ce a stat mai bine de o ora in sediul Directiei Nationale Anticoruptie, a iesit fara sa vorbeasca cu jurnalistii care il asteptau.

"Am dat declaratii in fata procurorilor. Ma voi prezenta in fata instantei", au fost singurele cuvinte pe care Coman le-a spus, indreptandu-se in mare graba spre masina.

Cu putin timp inainte, avocatul Bogdan Vlad, cel care il reprezinta pe deputatul Gheorghe Coman in dosarul de coruptie deschis de DNA pe numele sau, isi apara ...citeste mai departe despre "Procurorii cer mandat de arestare pentru deputatul spagar" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Coman mandat arestare, #DNA audieri Coman , #Stiri Administratie