Procurorul care a instrumentat dosarul lui Voiculescu, suspendat din functie dupa arestare

Luni, 13 Iulie 2015, ora 13:19
1148 citiri
Procurorul care a instrumentat dosarul lui Voiculescu, suspendat din functie dupa arestare
Foto: B1 TV (Arhiva)

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat in sedinta de luni suspendarea din functie a lui Emilian Eva, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi, ca urmare a dispunerii fata de acesta a masurii arestarii preventive, informeaza CSM.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis vinerea trecuta arestarea preventiva pentru 30 de zile a procurorului Emilian Eva de la Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi, cercetat penal de DNA pentru luare de mita, spalare de bani, efectuarea de operatiuni financiare ca acte de comert incompatibile cu functia, fals in declaratii.

Decizia nu este definitiva.

Procurorul Emilian Eva, care a instrumentat dosarul lui Voiculescu, arestat preventiv

Emilian Eva a devenit cunoscut dupa ce a instrumentat dosarul privatizarii ICA, in care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani inchisoare.

Initial, procurorul a fost pus sub acuzare pentru ca a tranzactionat peste 200 de picturi, cu o valoare de piata de ...citeste mai departe despre "Procurorul care a instrumentat dosarul lui Voiculescu, suspendat din functie dupa arestare" pe Ziare.com

#Emilian Eva suspendat CSM, #procuror Voiculescu , #Stiri Administratie