Procurorul general al SUA vine la Bucuresti

Vineri, 14 Iunie 2019, ora 19:22
742 citiri

Procurorul general al SUA vine la Bucuresti saptamana viitoare, pe agenda publica fiind o intrevedere cu comisarul pe justitie Vera Jourova, aflata in Romania pentru a participa la Reuniunea ministeriala SUA - UE pe Justitie si Afaceri Interne.

Potrivit calendarului activitatilor comisarilor europeni, marti, 18 iunie, comisarul european Vera Jourova se va afla la Bucuresti, unde se va intalni cu William Barr.

De asemenea, in 19 iunie, comisarii Dimitris Avramopoulos (Migratie si Afaceri Interne), Vera Jourova (Justitie) si Julian King (comisar european pentru securitate) se vor afla la Bucuresti pentru a participa la Reuniunea ministeriala UE - SUA pe probleme de Justitie si Afaceri Interne.

Conform site-ului presedintiei romane a Consiliului UE, in cadrul evenimentului este urmarita aprofundarea dialogului cu partenerul transatlantic pe teme de actualitate si cu impact asupra cooperarii UE - SUA, cum ar fi accesul transfrontalier la probele electronice si diverse aspecte ale cooperarii judiciare in materie penala: extradare, asistenta judiciara reciproca.

De asemenea, in contextul mai larg al combaterii terorismului, vor fi explorate posibilitatile legislative sau non-legislative din sfera justitiei in vederea combaterii radicalizarii si a discursului bazat pe ura ...citeste mai departe despre "Procurorul general al SUA vine la Bucuresti" pe Ziare.com

#Barr Jourova justitie , #Stiri Administratie