Procurorul general confirma ca exista o ancheta DNA in legatura cu ordonanta Iordache

Joi, 02 Februarie 2017, ora 09:04
5629 citiri
Procurorul general confirma ca exista o ancheta DNA in legatura cu ordonanta Iordache
Foto: Digi24

Procurorul general, Augustin Lazar, a confirmat joi dimineata ca DNA a deschis o ancheta in legatura cu ordonanta Guvernului Grindeanu care amputeaza Codurile Penale.

"Exista un dosar pe rolul DNA care are o anumita legatura cu ordonanta", a spus seful Parchetului General, care nu a vrut sa dea detalii si a indemnat presa sa ceara informatii direct la Directia Anticoruptie.

Augustin Lazar a declarat ca, in urma unei plangeri, Directia Nationala Anticoruptie a cerut lista cu persoanele implicate in redactarea ordonantei.

Antena3 anuntase miercuri noapte ca DNA ar fi deschis un dosar penal in rem si ar fi solicitat Ministerului Justitiei o serie de documente privind elaborarea ordonantei prin care sunt modificate Codurile Penale.

Totodata, procurorii ar fi cerut si inregistrarile video ale camerelor de supraveghere de la Ministerul Justitiei.

Jurnalistii de la postul de televiziune citat sustineau ca s-ar avea in vedere punerea sub acuzare a unora dintre cei care au lucrat la elaborarea ordonantei.

-continua- ...citeste mai departe despre "Procurorul general confirma ca exista o ancheta DNA in legatura cu ordonanta Iordache" pe Ziare.com

#DNA ancheta ordonanta Iordache , #Stiri Administratie