Procurorul general: Inregistrarile lui Ghita sunt prezentate tendentios la TV, ni se sugereaza ce sa facem

Vineri, 06 Ianuarie 2017, ora 18:39
1294 citiri
Procurorul general: Inregistrarile lui Ghita sunt prezentate tendentios la TV, ni se sugereaza ce sa facem
Foto: captura YouTube/Antena 3

Procurorul general, Augustin Lazar, considera ca inregistrarile difuzate de Romania TV, postul de televiziune al fostul deputat Sebastian Ghita, sunt prezentate intr-o maniera "destul de tendentioasa" si ca acestea sugereaza procurorilor ce ar trebui sa faca.

"Pe rolul Sectiei de urmarire penala si criminalistica exista un dosar care a fost inregistrat in urma cu doua zile, in care se fac investigatii in legatura cu afirmatiile care au aparut in spatiul public, cu inregistrarile care au alertat intr-un fel opinia publica si care cred ca sunt prezentate intr-o maniera destul de tendentioasa, dupa cum am remarcat.

Ele sunt prezentate intr-o anume forma la televizor, sugerandu-ne noua deja ceea ce ar trebui sa facem", a spus procurorul general, vineri, dupa prima sedinta a noului Consiliu Superior al Magistraturii (CSM).

Augustin Lazar a precizat ca cercetarile in dosarul deschis de Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (PICCJ) trebuie sa fie obiective, iar in timpul ...citeste mai departe despre "Procurorul general: Inregistrarile lui Ghita sunt prezentate tendentios la TV, ni se sugereaza ce sa facem" pe Ziare.com

#procuror general dosar Ghita, #procuror general dezvaluiri Ghita , #Stiri Administratie