Profesori de la Facultatea de Medicina Craiova, urmariti penal pentru mita - sute de bijuterii de aur, confiscate

Miercuri, 08 Iulie 2015, ora 17:52
1037 citiri
Profesori de la Facultatea de Medicina Craiova, urmariti penal pentru mita - sute de bijuterii de aur, confiscate
Foto: Digi 24

Cinci profesori de la Facultatea de Medicina si Facultatea de Moase si Asistenta Sociala din Craiova au fost pusi sub urmarire penala de procurorii Parchetului General, sub acuzatia ca au cerut mita de la studenti pentru a-i ajuta sa promoveze examenele.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, este vorba de Lucica Rosu, Cristina Petrica, Danut Firu si Daniela Denisa Cernea, acuzati de luare de mita si Bogdan Cotoi, cercetat pentru complicitate la luarea de mita si folosirea, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii.

In cazul celor cinci profesori, procurorii au dispus masura controlului judiciar, pe toata durata masurii fiindu-le interzisa exercitarea profesiei de cadru didactic.

Perchezitii la Facultatea de Medicina din Craiova - sunt vizati mai ...citeste mai departe despre "Profesori de la Facultatea de Medicina Craiova, urmariti penal pentru mita - sute de bijuterii de aur, confiscate" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#profesori Medicina urmariti penal, #profesori Medicina bijuterii aur, #mita profesori Medicina Craiova , #Stiri Administratie