Programul "Litoralul pentru toti", in toamna - preturile pentru sejururi in extrasezon

Luni, 17 August 2015, ora 18:46
1020 citiri
Programul "Litoralul pentru toti", in toamna - preturile pentru sejururi in extrasezon
Foto: Ziare.com

Asociatia Litoral-Delta Dunarii (ALDD) si patronatele din turism au anuntat luni lansarea editiei de toamna a programului "Litoralul pentru Toti", cu sejururi in extrasezon pe litoralul romanesc pornind de la 205 lei de persoana pentru sase nopti de cazare.

Oficialii patronatelor din turism precizeaza ca la aceasta editie sunt practicate aceleasi tarife ca la editia de primavara. Programul se va desfasura in perioada 31 august-11 octombrie.

De exemplu, pentru zona Mamaia - Constanta - Eforie, tarifele maximale pentru un sejur de 6 nopti/persoana sunt de 205 lei la hotelurile de o stea, fara mic dejun, si de 235 lei la un hotel de doua stele, ajungand la 265 lei la unitatile de cazare de trei stele.

Pentru turistii care aleg sa stea la un hotel de doua stele, varianta cu mic dejun, preturile ajung la 315 lei de persoana, pentru sase nopti de cazare, si merg pana la 425 lei la hotelurile de trei stele. Pentru un sejur de sase nopti cazare la un hotel de patru stele, cu mic ...citeste mai departe despre "Programul "Litoralul pentru toti", in toamna - preturile pentru sejururi in extrasezon" pe Ziare.com

#program Litoralul pentru toti, #preturi Litoralul pentru toti, #preturi litoral extrasezon , #Stiri Administratie