Proiectil exploziv descoperit in zona de birouri din nordul Capitalei

Marti, 08 Mai 2018, ora 12:52
1253 citiri
Proiectil exploziv descoperit in zona de birouri din nordul Capitalei
Foto: Ziare.com

Un proiectil exploziv din Al Doilea Razboi Mondial a fost descoperit, marti dimineata, pe Soseaua Nordului din Capitala, in zona cladirilor de birouri, in timpul unor sapaturi pentru lucrari la reteaua de apa.

Traficul a fost restrictionat, iar angajatilor din zona initial li s-a spus sa stea departe de geamuri, iar apoi au fost scosi din cladiri.

Contactata de Ziare.com, Diana Sarca, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a spus ca politistii au asigurat zona pentru a permite interventia colegilor de la Unitatea Speciala de Interventii in Situatii de Urgenta Ciolpani.

"S-a restrictionat circulatia rutiera pe acel sector pentru a lasa posibilitatea colegilor sa actioneze. Sunt indrumate persoanele sa ocoleasca acea zona, acestea sunt masurile din competenta Politiei", ne-a declarat Diana Sarca.

Lucian Apostol, purtatorul de cuvant al Unitatii Speciale de Interventie in Situatii de Urgenta - Ciolpani, a detaliat, pentru Ziare.com, care a fost situatia la fata locului.

"S-a gasit un proiectil exploziv de 120 mm, se efectuau sapaturi in zona de firma Acvatot, la reteaua de apa, inlocuiau niste tevi, in zona Soseaua Nordului, nr. 60. S-au luat masuri, Politia a incercuit zona, au indepartat oamenii din zona.

Momentan nu mai exista niciun pericol, proiectilul a fost ridicat, dar echipele raman in zona. Firma mai are de sapat 10-20 de metri si pentru siguranta colegii mai stau in zona pana la incheierea lucrarilor", a declarat Apostol.

Citeste mai departe despre "Proiectil exploziv descoperit in zona de birouri din nordul Capitalei (Galerie foto) " pe Ziare.com.

#bomba Bucuresti Soseaua Nordului , #Stiri Administratie