Promisiune pentru angajatii Primariei Capitalei: Cand isi vor primi salariile

Miercuri, 16 Septembrie 2015, ora 15:39
1039 citiri
Promisiune pentru angajatii Primariei Capitalei: Cand isi vor primi salariile
Foto: Facebook / Cornel Pieptea

Angajatii aparatului propriu al Primariei Municipiului Bucuresti isi vor primi banii cel tarziu vineri, a declarat Cornel Pieptea (foto), consilier municipal cu atributii de viceprimar (PNL).

"Angajatii PMB isi vor primi banii in aceasta saptamana. In mod normal, angajatii ar fi primit banii pe 12 septembrie. Sambata era ziua de salariu, de obicei primeau banii cu o zi inainte, adica pe 11. Primarul general a convocat deja o sedinta pe acest subiect. Au fost realizate documentele si, imediat ce hotararile de ieri vor fi trimise la Prefectura, va semna toate documentele si vor fi inaintate catre Trezorerie, astfel incat maine sau cel tarziu poimaine angajatii aparatului propriu al Primariei Municipiului Bucuresti sa isi primeasca integral salariile", a afirmat, miercuri, Cornel Pieptea.

Cine e primarul interimar al Capitalei

Potrivit acestuia, este vorba despre 850 de angajati.

"Diferenta pana la 1.500, reprezentata de angajatii de la Palatele Brancovenesti si de la ...citeste mai departe despre "Promisiune pentru angajatii Primariei Capitalei: Cand isi vor primi salariile" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Pieptea salarii Primaria Capitalei, #Oprescu arestat salarii primarie , #Stiri Administratie