Proprietarul Romprest, dat in urmarire internationala, a fost localizat - se cere extradarea lui

Joi, 04 Iunie 2015, ora 21:29
974 citiri

Florian Walter, proprietarul companiei Romprest, dat in urmarire interrnationala de doua saptamani, a fost localizat, iar autoritatile romane cer extradarea omului de afaceri, pe numele caruia a fost emis un mandat de arestare in lipsa, in dosarul in care este acuzat de evaziune fiscala.

Surse judiciare au declarat ca Ministerul Justitiei a facut o cerere de extradare pe numele lui Florian Walter, omul de afaceri care controleaza compania Romprest si care este cercetat de DIICOT pentru evaziune fiscala, spalare de bani si constituire de grup infractional organizat.

Magistratii de la Tribunalul Prahova, instanta pe rolul careia a fost inregistrat dosarul penal care are ca obiect "extradarea activa", au admis, joi, cererea formulata de Centrul de Cooperare Politieneasca Internationala - Biroul National Interpol pentru extradarea lui Florian Walter, in vederea punerii in executare a mandatului de arestare preventiva emis in lipsa pe numele acestuia, in 15 mai.

Florian Walter este ...citeste mai departe despre "Proprietarul Romprest, dat in urmarire internationala, a fost localizat - se cere extradarea lui" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Florian Walter localizat, #Florian Walter mandat arestare, #Florian Walter arestare lipsa , #Stiri Administratie