Protest al angajatilor Dacia - mii de oameni cer autostrada Pitesti-Sibiu

Miercuri, 05 Martie 2014, ora 09:46
1935 citiri
Protest al angajatilor Dacia - mii de oameni cer autostrada Pitesti-Sibiu
Foto: Ziarul Argesul

Peste 10.000 de angajati ai uzinei Dacia Renault din Mioveni vor protesta, miercuri, ei cerand Guvernului finalizarea cat mai rapida a autostrazi Pitesti-Sibiu, care ar facilita si ar reduce semnificativ costul transportului autovehiculelor Dacia in Occident.

Lucratorii de la Dacia incep astfel seria protestelor decise de Consiliul National al Blocului National Sindical (BNS), cu un miting de amploare ce va avea loc pe platoul Casei de Cultura din Mioveni, intre orele 13.00 si 14.30, potrivit unui comunicat postat pe site-ul BNS.

"Nemultumirile acumulate de o lunga perioada de timp vor scoate in strada peste 10.000 de persoane, atat sindicalisti din sectorul constructiilor de masini cat si lucratori din alte ramuri industriale care sunt afectati de politicile guvernamentale incoerente si lipsite de viziune strategica.

Tensiunile sociale cresc de la o zi la alta si sunt cauzate exclusiv de modul haotic, bezmetic, in care clasa politica intelege sa conduca Romania. Lucratorii ...citeste mai departe despre "Protest al angajatilor Dacia - mii de oameni cer autostrada Pitesti-Sibiu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#protest Dacia Mioveni, #protest Dacia autostrada Pitesti Sibiu, #protest angajati dacia , #Stiri Administratie