Protest in Bucuresti pentru Parcul Drumul Taberei: Modernizarea a distrus copacii

Joi, 08 Octombrie 2015, ora 13:44
963 citiri
Protest in Bucuresti pentru Parcul Drumul Taberei: Modernizarea a distrus copacii
Foto: Facebook/Salvati Parcul Drumul Taberei

Locuitorii din Sectorul 6 vor protesta sambata, timp de doua ore, in fata Parcului Drumul Taberei, pentru a atrage atentia autoritatilor ca numerosi copaci plantati recent in cadrul proiectului de modernizare deja s-au uscat.

"Grupul Salvati Parcul Drumul Taberei organizeaza in data de 10 octombrie 2015, intre orele 11 si 13, la intrarea in Parcul Drumul Taberei din intersectia strazilor Brasov si Drumul Taberei, sector 6, o actiune de protest pentru a atrage atentia autoritatilor si locuitorilor asupra dezastrului ecologic din Parcul Drumul Taberei si asupra deficientelor asa zisei modernizari", se arata pe pagina de Facebook a grupului de initiativa.

Locuitorii din zona au observat inca din luna august ca in parc exista aproximativ 120 de arbori uscati, "cel mai probabil victime ale asa zisei modernizari".

"Arborii uscati pot fi vazuti mai ales langa locul de joaca dinspre Tricodava (spre gard) si langa locul de skating, dar parcul este plin de asemenea copaci morti. De ...citeste mai departe despre "Protest in Bucuresti pentru Parcul Drumul Taberei: Modernizarea a distrus copacii" pe Ziare.com

#copaci uscati Drumul Taberei, #protest Parcul Drumul Taberei , #Stiri Administratie