Protest in Sanatate: Medicii picheteaza ministerele, Ponta le multumeste pe Facebook

Marti, 07 Aprilie 2015, ora 11:20
1186 citiri
Protest in Sanatate: Medicii picheteaza ministerele, Ponta le multumeste pe Facebook

Reprezentanti ai Federatiei SANITAS protesteaza in fata mai multor ministere, marti, medicii si asistentele avand numeroase revendicari.

Protestele sindicalistilor au loc intre orele 10.00 si 12.00, la sediile ministerelor Sanatatii, Muncii si Finantelor Publice, noteaza Stiripesurse.ro.

Prima revendicare a reprezentantilor SANITAS este "cresterea veniturilor tuturor salariatilor din sistemul sanitar, de asistenta sociala si medico-sociala".

Medicii si asistentele care protesteaza mai cer si elaborarea si aplicarea in integralitate a unui Regulament de sporuri, precum si finantare adecvata unitatilor sanitare publice de stat si respectarea normativelor de personal.

Potrivit liderului SANITAS din Arges, Doina Fanica, la fiecare dintre cele trei ministere protesteaza circa 200 de membri de sindicat din toata tara, scrie publicatia pitesteana Curierul Zilei.

De asemenea, noteaza si Graiul Salajului, sindicalistii din acest judet cer cu precadere tichete de masa si mai mult ...citeste mai departe despre "Protest in Sanatate: Medicii picheteaza ministerele, Ponta le multumeste pe Facebook" pe Ziare.com

#proteste medici asistente, #proteste Sanitas, #proteste medici asistente ministere, #medici proteste salarii , #Stiri Administratie