Protest inedit intr-un orasel din Romania - un proiect de 10 milioane de euro a fost abandonat (Galerie foto & video)

Duminica, 07 Februarie 2016, ora 16:13
1059 citiri
Protest inedit intr-un orasel din Romania - un proiect de 10 milioane de euro a fost abandonat (Galerie foto & video)
Foto: Ski Rararu

Cateva sute de oameni au iesit in strada, duminica, in orasul sucevean Campulung Moldovenesc. Locuitorii au cerut finantare pentru finalizarea partiei de schi Rarau, un proiect abandonat dupa o investitie de 10 milioane de euro.

In jur de 1000 de oameni s-au strans in centrul orasului, cu bannere pe care erau afisate mesaje precum "Campulungul poate renaste prin partia de ski Rarau", "Partia de ski = locuri de munca", "Nu vrem bogatii, vrem doar partia de ski", "Am venit in piata ca sa tinem partia in viata", "Ati uitat de Campulung? Aici banii nu ajung" ori "Luptam, luptam, partia sa o finalizam".

Fie ca a fost vorba de copii sau de adulti, o mare parte dintre cei care au participat la miting au venit imbracati in echipamente de schi si au adus cu ei schiurile sau placile de snowboard. Manifestatia de doua ore a avut autorizatie si a fost una apolitica, potrivit organizatorilor.

Foto: Ski Rarau

"Nu vrem sa aratam cu degetul catre cineva, noi vrem sa fie terminata aceasta ...citeste mai departe despre "Protest inedit intr-un orasel din Romania - un proiect de 10 milioane de euro a fost abandonat (Galerie foto & video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#protest partie ski Campulung Moldovenesc, #partie ski Rarau protest , #Stiri Administratie