Protest pe strazile din Cluj: Soferii au circulat cu 5 km/h, cu mesaje anti-guvern in parbriz (Foto&Video)

Vineri, 10 Februarie 2017, ora 15:31
2788 citiri
Protest pe strazile din Cluj: Soferii au circulat cu 5 km/h, cu mesaje anti-guvern in parbriz (Foto&Video)
Foto: Arhiva Ziare.com

Un protest inedit a avut loc, vineri la amiaza, in Cluj Napoca. In jur de 15 soferi au circulat cu viteza de 5-10 km/h in semn de protest fata de guvernul condus de Sorin Grindeanu.

Soferii s-au intalnit intr-o parcare din centrul municipiului Cluj-Napoca si apoi au plecat pe Calea Dorobantilor - Piata Marasti - Bdul 21 Decembrie 1989 - Str. Memorandumului - Primarie - str. Napoca - Bdul Eroilor circuland cu 5-10 km pe ora, perturband traficul rutier, informeaza Mediafax.

Pe masini au fost lipite afise pe care scria "#Rezist", "Nu coruptiei", "Jos penalii! Un vot legitim nu inseamna ca ti-a cumparat ma-ta popor" sau "In democratie, hotii stau in puscarie".

Citeste A zecea zi de proteste - Iordache a cedat, dar strada a #rezistat in ger: Daca n-am vrut tehnocrati, pazim sa nu fim furati (Galerie foto)

"Actiunea de azi este prima de nesupunere civica din Cluj-Napoca fata de masurile Guvernului Grindeanu, am adus protestele din strada, care au loc in fiecare seara, la un alt nivel, de a lovi in corupti putin mai direct.

Vrem sa mentinem vie flacara protestelor, sa impulsionam protestarii prin sufocarea traficului din oras, circuland cu viteza de 5 - 10 km/ora. In acest fel vrem sa tragem un semnal de alarma", a spus Dragos, unul dintre protestatari.

Coloana de masini a fost insotita de o masina de politie, transmite Europa FM.

...citeste mai departe despre "Protest pe strazile din Cluj: Soferii au circulat cu 5 km/h, cu mesaje anti-guvern in parbriz (Foto&Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#protest Cluj masini, #protest masini circulat Cluj , #Stiri Administratie