Protest pentru Clotilde, in weekend, la Universitate: Cineva trebuie sa apere si democratia. Cineva suntem noi!

Joi, 09 Iunie 2016, ora 12:10
644 citiri
Protest pentru Clotilde, in weekend, la Universitate: Cineva trebuie sa apere si democratia. Cineva suntem noi!
Foto: Facebook/Oana Gheorghiu

Sambata va fi organizat un protest in Piata Universitatii din Bucuresti, la care participantii vor cere renumararea voturilor exprimare duminica la alegerile locale din Sectorul 1.

Amintim ca, in Sectorul 1, candidatul USB, Clotilde Armand, a pierdut in fata lui Dan Tudorache de la PSD, desi exit-poll-urile au dat-o castigatoare.

Cateva sute de oameni s-au aratat deja interesati sa participe la evenimentul organizat pe retelele de socializare.

"Ne vedem sambata de la ora 15:00, pentru a apara statul de drept. Procesul democratic este compromis daca modalitatea de a vota este fraudata. Solicitam de urgenta renumararea voturilor pentru a pastra integritatea procesului democratic, atat in Romania, precum si in relatia Romaniei cu statele membre din UE si in afara granitelor statelor UE.

Exista suspiciuni ca in Sectorul 1 din Bucuresti s-au comis fraude electorale. Solicitam Biroului Electoral Central si unitatilor din teritoriu sa solicite renumararea voturilor pentru a ...citeste mai departe despre "Protest pentru Clotilde, in weekend, la Universitate: Cineva trebuie sa apere si democratia. Cineva suntem noi!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#protest renumarare voturi Bucuresti , #Stiri Administratie