Protestele de la Sibiu au strans 10.000 de oameni: "Dragnea, nu uita, asteptam si cartea ta!" UPDATE

Duminica, 29 Ianuarie 2017, ora 21:02
5803 citiri
Protestele de la Sibiu au strans 10.000 de oameni: "Dragnea, nu uita, asteptam si cartea ta!" UPDATE
Foto: Ora de Sibiu

Numarul persoanelor care au protestat, duminica, la Sibiu fata de proiectetele privind gratierea si modificarea codurilor penale a fost de circa 10.000.

Protestatarii au scandat lozinci precum "Vrem Guvern normal, nu unul penal" si isi arata sustinerea fata de presedintele Klaus Iohannis, DNA si Codruta Kovesi.

Imediat dupa ora 18:00, protestatarii au inceput sa marsuluiasca, initial prin Piata Mare, apoi pe bulevardele orasului si au ajuns pe bulevardul Mihai Viteazu, la peste doi kilometri de locul de pornire.

Oamenii au scandat "Hotii", "Vrem Guvern normal, nu unul penal", "PSD, ciuma rosie", "Afara cu PSD din tara" si isi arata sustinerea fata de presedintele Klaus Iohannis, DNA si Codruta Kovesi.

Sibienii participanti la protest afirma ca au iesit in strada pentru viitorul copiilor lor. De altfel, zeci de copii sunt prezenti la protest si scandeaza impreuna cu parintii.

"Protestez pentru ca vreau ca fiul meu sa aiba un viitor bun aici in Romania, sa isi cunoasca tara dinauntrul ei si sa nu fiu fortat sa il duc in strainatate ca sa aiba un viitor. Vreau sa fie o tara corecta, sa nu ne temem si sa nu mai fie atata bataie de joc. Pentru asta, o sa ma lupt pana la final", a declarat unul dintre participanti, tatal unui baietel de un an si jumatate.

Oamenii au inceput sa se adune in Piata Mare din Sibiu in jurul orei 17:00, protestul fiind autorizat pana la ora 19:00.

Si in Capitala a fost organziat un protest, precum si in mai multe orase din tara, dar si din strainatate.

...citeste mai departe despre "Protestele de la Sibiu au strans 10.000 de oameni: "Dragnea, nu uita, asteptam si cartea ta!" UPDATE" pe Ziare.com

#protest gratiere Sibiu, #protest ordonante Sibiu , #Stiri Administratie