Protestele #rezist au continuat cu un mars de ore intregi prin Bucuresti. La DNA s-a aplaudat si s-a strigat "Codruta, Codruta, leag-o pe Olguta!"

Duminica, 05 Martie 2017, ora 23:34
994 citiri
Protestele #rezist au continuat cu un mars de ore intregi prin Bucuresti. La DNA s-a aplaudat si s-a strigat "Codruta, Codruta, leag-o pe Olguta!"
Foto: Ziare.com

A trecut mai bine de o luna de la abrogarea celebrei ordonante 13, dar protestele nu s-au terminat. Manifestatii au avut loc, duminica seara, atat in tara, cat si in diaspora.

In Bucuresti, a fost organizat un "mars pentru institutii independente - de la Guvern la Parlament". Protestatarii au mers si la sediul DNA pentru a-si arata sustinerea fata de institutie. Aici, acestia au strigat "DNA, DNA, noi suntem de partea ta", "Codruta, Codruta, leag-o pe Olguta!" si "DNA, du-te si ii ia".

Plecati de la sediul DNA, protestatarii s-au intors la Guvern, unde la 23:00 au cantat imnul, in timp ce au tinut lanternele telefoanelor aprinse.

Si in alte orase din tara au avut loc proteste si chiar si in satul Silistea Gumesti din Teleorman, dar si in diaspora s-au mobilizat romanii si au iesit in strada.

Ziare.com a transmis in format LIVE TEXT evenimentele de duminica seara:

23:25 - Protestul din Piata Victoriei aproape s-a incheiat. Cateva persoane se mai afla la aceasta ora in fata Guvernului.

Foto: Ziare.com

Foto: Ziare.com

23:15 - Protestatarii din Piata Victoriei au inceput sa plece spre case.

23:06 - Pe o pancarta de la protest apare poza lui Liviu Dragnea cu o dunga neagra in semn de doliu si pe care scrie "Nu te vom uita niciodata".

23:02 - Oamenii cer "Demisia" in fata Guvernului.

23:01 - Dupa ce au cantat imnul, protestatarii au aplaudat.

23:00 - Protestatarii din Piata Victoriei intoneaza imnul Romaniei avand lanternele telefoanelor aprinse.

22:56 - "Zi de zi, aici vom fi", scandeaza oamenii in fata Guvernului.

22:55 - "Jos Tariceanu, Dragnea si Grindeanu!", se striga in Piata Victoriei.

22:50 - "Hotii! Hotii" si "Nu vrem sa fim o natie de hoti", scandeaza oamenii in fata Guvernului.

22:48 - "Jandarmeria, jos palaria" si "Cinste lor, cinste lor, cinste lor, jandarmilor", striga oamenii care au ajuns in Piata Victorie.

22:47 - Cativa romani din Milano au iesit duminica in strada pentru a protesta.

22:43 - "Codruta, Codruta, leag-o pe Olguta!", se scandeaza in Capitala.

22:42 - "Domnilor jandarmi, va multumim ca ne-ati suportat si in aceasta seara", a transmis un protestatar jandarmilor care se afla in fata manifestantilor care se indreapta spre Piata Victoriei.

22:40 - "Rezistam, nu cedam", striga la unison oamenii care nu par obositi nici dupa cateva ore de mers pe jos prin Bucuresti.

22:37 - "Ne-ati taiat copacii, sa va ia toti dracii", "Ne-ati taiat padurile, ne-ati dis ...citeste mai departe despre "Protestele #rezist au continuat cu un mars de ore intregi prin Bucuresti. La DNA s-a aplaudat si s-a strigat "Codruta, Codruta, leag-o pe Olguta!"" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#proteste Piata Victoriei, #proteste Romania, #proteste Guvern , #Stiri Administratie