PSD si-a scos membrii de partid la un miting pentru sustinerea lui Dragnea la Pitesti: "Jos Iohannis! Huo! Nazistii!"

Sambata, 18 Februarie 2017, ora 17:35
893 citiri
PSD si-a scos membrii de partid la un miting pentru sustinerea lui Dragnea la Pitesti: "Jos Iohannis! Huo! Nazistii!"
Foto: captura Digi24

Circa 2.000 de oameni iau parte, sambata, la un miting de sustinere a Guvernului Grindeanu, organizat de PSD Arges in Piata Vasile Milea din Pitesti.

Organizatorii au anuntat ca, in total, sunt asteptate 5.000 de persoane. Daca acest numar se va confirma, va fi cel mai mare miting de pana acum din acest oras, arata Adevarul.

Multi dintre cei prezenti au pancarte pe care scrie "Impreuna pentru Romania", dar si unele cu numele comunei din care vin.

Multimea scandeaza, animata de pe o scena, "PSD, PSD, Romania-i rosie", dar si "Jos Iohannis!", "Nazistii" sau "Astazi la Pitesti, maine-n Bucuresti!".

Au fost amplasate si boxe din care se aude muzica populara cu tenta nationalista, melodii ca "Noi suntem romani" si "Traiasca Moldova, Ardealul si Tara Romaneasca".

Intrebata care este mesajul pentru presedintele Klaus Iohannis, multimea a raspuns printr-un "Huo" general.

Fotografii: captura livestream Adevarul

Inainte ca protestul sa inceapa, viceprimarul municipiului Curtea de Arges, Gabriel Jubleanu, scria pe Facebook ca toti cei care doresc sa participe pot fi transportati gratuit la locul protestului. "Va rugam sa ne fiti alaturi. Plecare ora 15:30 parcare Biserica Domneasca", a scris vicele Jubleanu pe Facebook.

Mitingul a inceput la ora 17:00, in Piata Vasile Milea. De aici, participantii vor pleca pe Strada Victoriei, spre Piata Primariei, de unde se vor intoarce in punctul de pornire. Manifestatia, care are autorizatie, urmeaza sa se incheie la ora 19:00.

Membrii organizatiei PSD Arges au pus la punct detaliile legate de organizarea protestului pe un grup de Whatsapp. "Sub 5.000 de persoane ne facem de ras", a transmis o persoana inscrisa in grup.

Joi, filialele locale ale PSD au anuntat ca intentioneaza sa organizeze oficial mitinguri de sustinere pentru Guvernul Grindeanu.

Mai mult, PSD Olt a adoptat, miercuri, o rezolutie prin care propune un miting de mare amploare la Bucuresti. PSD a negat ulterior ca un astfel de miting, de mare amploare, ar urma sa fie organizat in Capitala.

Reamintim ca la mitingul anuntat la Pitesti pentru 6 februarie, de catre sustinatorii Guvernului Grindeanu, nu s-a prezentat nimeni.

Sambata dimineata, in Piata Victoriei din Bucuresti au manifestat pasnic, impotriva guvernului Grindeanu, 600 de parinti si copii. Manifestari similare vor avea loc si sambata seara sau duminica.

...citeste mai departe despre "PSD si-a scos membrii de partid la un miting pentru sustinerea lui Dragnea la Pitesti: "Jos Iohannis! Huo! Nazistii!"" pe Ziare.com

#protest Pitesti PSD, #protest pro Grindeanu Pitesti , #Stiri Administratie