Publicul a scandat impotriva PSD la Neversea: Noi, astia tineri, o sa schimbam tara asta

Luni, 09 Iulie 2018, ora 00:00
1327 citiri
Publicul a scandat impotriva PSD la Neversea: Noi, astia tineri, o sa schimbam tara asta
Foto: captura Facebook

Un incident a avut loc, duminica seara, la Festivalul Neversea, desfasurat pe o plaja din Constanta, cand, in timpul recitalului lui Grasu XXL, sunetul si luminile de pe scena s-au oprit la scurt timp dupa ce cantaretul a injurat Guvernul Romaniei, dupa care zecile de mii de spectatori au scandat, printre altele, "PSD, ciuma rosie". Organizatorii sustin ca pana de curent a fost determinata de un generator defect.

Cantaretul a proferat injurii, la un moment dat, in timpul unei piese, la adresa Guvernul Romaniei, iar dupa cateva minute scena a ramas fara curent si sunet, moment in care spectatorii au scandat "PSD, ciuma rosie". Apoi, cineva a urcat pe scena si le-a spus celor prezenti: "Sper sa fie o problema de jos si nu de sus".

A urmat o pauza de aproximativ 40 de minute, dupa care Grasu XXL si-a continuat showul.

La finalul recitalului, cantaretul le-a spus celor prezenti: "Ma uit asa la voi si eu vad speranta. Cred ca noi, astia tineri, o sa schimbam tara asta. (...) Nu ma intereseaza politica, nu m-a interesat niciodata, dar ce stiu este ca energia asta o sa salveze Romania. Trebuie sa stiti ca in lumea asta plina de ura, de igoranta, pana la urma, doar dragostea invinge", a spus Grasu XXL.

Directorul de marketing al festivalului, Edy Chereji, a declarat ca a fost o problema legata de un generator care s-a defectat, organizatorii convenind cu artistul sa-l schimbe si ca acesta a fost motivul pauzei. Chereji a precizat ca organizatorii festivalului Neversea nu fac politica.

Festivalul Neversea a avut loc intre 5 si 8 iulie pe plaja Modern din Constanta si se afla la a doua editie.

Nu este clar cati oameni se aflau in public, duminica seara, la Neversea, in timpul incidentului, insa in cea de-a treia zi de festival, sambata, au fost prezenti peste 58.000 de oameni.

(Atentie, limbaj licentios!)

Citste si: La Neversea au fost peste 58.000 de oameni in ziua a treia. Armin van Buuren spune ca ar veni aici si gratis ...citeste mai departe despre "Publicul a scandat impotriva PSD la Neversea: Noi, astia tineri, o sa schimbam tara asta" pe Ziare.com

#Neversea Grasu XXL, #Neversea 2018, #Neversea PSD Ciuma Rosie , #Stiri Administratie