RADET avertizeaza: Avem nevoie de bani pentru ca bucurestenii sa aiba caldura la iarna

Joi, 11 Iunie 2015, ora 15:27
1045 citiri
RADET avertizeaza: Avem nevoie de bani pentru ca bucurestenii sa aiba caldura la iarna
Foto: Ziare.com

RADET are nevoie de 10 milioane de lei de la Primaria Capitalei pentru a asigura, in aceasta vara, reparatiile necesare la reteaua de distributie a energiei termice, astfel incat la iarna bucurestenii sa beneficieze de apa calda si caldura, a declarat joi presedintele Consiliului de Administratie al RADET, Gabriel Dumitrascu.

"Solutia pe termen scurt este sa beneficiem de sume suficiente pentru a suporta programul de reparatii urgente pentru aceasta vara, astfel incat la 1 octombrie sistemul sa fie in stare de functionare.

Asta ar insemna un efort de aproximativ 10 milioane de lei din partea Primariei Capitalei si cu o intelegere a ELCEN-ului, care trebuie sa ridice poprirea pentru aceasta suma, astfel incat ea sa intre in conturile RADET-ului, sa fie folosite pentru reparatii urgente", a declarat Dumitrascu, la o conferinta de presa dedicata prezentarii Planului de administrare al RADET.

El a adaugat ca aceasta masura nu rezolva decat partial problema, pentru aceasta ...citeste mai departe despre "RADET avertizeaza: Avem nevoie de bani pentru ca bucurestenii sa aiba caldura la iarna" pe Ziare.com

#RADET reparatii retea, #RADET reparatii caldura, #RADET 10 milioane reparatii , #Stiri Administratie