RADET, din nou cu conturile poprite: Exista riscul ca anumite zone din Bucuresti sa ramana fara caldura

Joi, 22 Octombrie 2015, ora 22:18
1150 citiri
RADET, din nou cu conturile poprite: Exista riscul ca anumite zone din Bucuresti sa ramana fara caldura
Foto: RADET

RADET Bucuresti solicita din nou societatii Electrocentrale Bucuresti SA diminuarea popririi de 100% pusa pe conturile regiei, intrucat banii de care a dispus RADET in ultima luna (octombrie) au asigurat doar plata drepturilor de personal si a combustibilului auto, existand riscul ca anumite zone sa ramana fara caldura.

Pe 13 octombrie primarul interimar al Capitalei, Stefanel Marin, si directorul ELCEN, Marcel Nicolaescu, anuntau ca furnizorul de energie termica va reduce la 50% poprirea pe conturile RADET. Poprirea a fost ridicata insa doar in ziua de salariu, apoi a revenit la 100%, se arata intr-un comunicat remis presei, joi, de RADET.

Avertismentul unui oficial RADET: Exista un risc real ca la iarna bucurestenii sa ramana fara caldura

"RADET Bucuresti a solicitat din nou, in 21 octombrie 2015, societatii Electrocentrale Bucuresti SA, diminuarea popririi de 100% pusa pe conturile regiei, intrucat banii de care a dispus RADET in ultima luna (octombrie) au asigurat doar ...citeste mai departe despre "RADET, din nou cu conturile poprite: Exista riscul ca anumite zone din Bucuresti sa ramana fara caldura" pe Ziare.com

#RADET poprire conturi, #RADET reparatii avarii , #Stiri Administratie