Radu Mazare, trimis in judecata intr-un nou dosar. E acuzat ca a vandut terenuri ale primariei la preturi derizorii

Vineri, 03 Aprilie 2015, ora 17:10
1169 citiri
Radu Mazare, trimis in judecata intr-un nou dosar. E acuzat ca a vandut terenuri ale primariei la preturi derizorii

Primarul din Constanta, Radu Mazare, a fost trimis in judecata de procurorii DNA, fiind acuzat de savarsirea a patru infractiuni de abuz in serviciu, in legatura cu vanzarea unor terenuri din patrimoniul orasului la preturi subevaluate.

In acelasi dosar, a fost trimisa in judecata Sorina Gina Hortolomei Moscu, la data faptelor reprezentant al societatilor comerciale Mehmetoglu SRL, Bulevard SA si Millenium Global Development SA, pentru savarsirea a doua infractiuni de spalare a banilor. Aceeasi solutie a fost data si in cazul celor trei societati comerciale.

Radu Mazare, arestat preventiv pentru 30 de zile

Potrivit unui comunicat al DNA, pe 12 octombrie 2004, Radu Mazare, in calitate de primar al municipiului Constanta, si-a indeplinit in mod defectuos atributiile de serviciu legate de corecta gestionare si administrare a patrimoniului orasului, cu ocazia vanzarii, la un pret derizoriu de 23,56 euro/mp, a unui teren in suprafata de 15.465,91 mp, situat in statiunea Mamaia, ...citeste mai departe despre "Radu Mazare, trimis in judecata intr-un nou dosar. E acuzat ca a vandut terenuri ale primariei la preturi derizorii" pe Ziare.com

#Mazare trimis judecata, #Mazare DNA judecata , #Stiri Administratie