Raed Arafat vorbeste despre o campanie bine regizata impotriva lui. Sunt hotarat sa nu cedez!

Sambata, 28 Noiembrie 2015, ora 09:06
1000 citiri
Raed Arafat vorbeste despre o campanie bine regizata impotriva lui. Sunt hotarat sa nu cedez!
Foto: Facebook Raed Arafat

Secretarul de stat Raed Arafat sustine ca impotriva sa se desfasoara, in ultima perioada, o campanie foarte bine regizata.

Intr-o postare pe Facebook, Raed Arafat afirma ca este hotarat sa nu cedeze, deoarece stie care este miza din spatele acestei campanii.

"Multi colegi ma sfatuiesc sa nu mai raspund. Totusi cand unele acuzatii sunt lansate, un raspuns trebuie sa vina din partea mea, chiar si daca acest lucru imi consuma din timpul meu, pentru ca nu vreau sa las suspiciuni care sa pluteasca asupra mea sau a celor din sistemul de urgenta", se arata in postarea de pe Facebook a lui Raed Arafat.

Fondatorul SMURD face referire la o emisiune de vineri seara, de la B1 TV: "In seara aceasta postul B1 TV a continuat atacul. De aceasta data intr-o emisiune a domnului Manastire "dosar de politician" s-a preluat subiectul deschis ieri in emisiune domnilor Orcan si Tolontan referitor la achizitia de ambulante si s-au reluat atacurile incepute in 2012 de domnii Stelian Negrea si Liviu ...citeste mai departe despre "Raed Arafat vorbeste despre o campanie bine regizata impotriva lui. Sunt hotarat sa nu cedez!" pe Ziare.com

#Raed Arafat campanie presa, #Raed Arafat achizitie ambulante, #Raed Arafat bani SMURD , #Stiri Administratie