Razvan Murgeanu a recunoscut ca a luat mita 3.000 de euro si a depus acesti bani la DNA - surse

Miercuri, 06 Aprilie 2016, ora 08:29
1241 citiri
Razvan Murgeanu a recunoscut ca a luat mita 3.000 de euro si a depus acesti bani la DNA - surse
Foto: Captura Youtube/Observator Antena1/imagini arhiva

Fostul consilier de stat Razvan Murgeanu a recunoscut toate faptele de care il acuza procurorii si a depus la DNA suma de 3.000 de euro, o parte din mita de 15.000 de euro ceruta pentru interventii privind platile care trebuiau facute pentru un contract de reabilitare a unor blocuri din Sectorul 5 al Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare citate de News.ro, Murgeanu a recunoscut ca a luat mita 3.000 de euro si a dus acesti bani la Directia Nationala Anticoruptie, iar procurorul de caz a incheiat un proces-verbal in acest sens.

Dosarul in care este cercetat Razvan Murgeanu ar fi aproape de finalizare, in scurt timp urmand sa fie trimis in judecata, au precizat sursele citate.

Razvan Murgeanu, fost consilier prezidential al lui Basescu, retinut de procurorii DNA

Ultima data, Murgeanu a fost in 1 aprilie la DNA, in dosarul in care este acuzat ca a cerut pentru el 15.000 de euro de la o asociere de firme care avea un contract de reabilitare a 85 de blocuri si alti 15.000 de ...citeste mai departe despre "Razvan Murgeanu a recunoscut ca a luat mita 3.000 de euro si a depus acesti bani la DNA - surse" pe Ziare.com

#Razvan Murgeanu DNA recunoastere mita, #Murgeanu mita inapoi DNA , #Stiri Administratie