Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Reactia Academiei Nationale de Informatii, dupa suspiciunile de plagiat in tezele coordonate de Oprea

Reactia Academiei Nationale de Informatii, dupa suspiciunile de plagiat in tezele coordonate de Oprea
Academia Nationala de Informatii a transmis ca se va accelera "procesul de evaluare, initiat cu mult timp in urma, asupra modului de respectare a standardelor stiintifice si dezvoltare a capacitatii noastre academice", dupa aparita in presa a suspiciunilor de plagiat in cazul unor lucrari coordonate de Gabriel Oprea.

"Consiliul de administratie a transmis Senatului Academiei solicitarea de a evalua stadiul implementarii masurilor privitoare la respectarea standardelor de calitate academica a tezelor de doctorat.

In acest sens Senatul Academiei mandateaza Consiliul Stiintific al Academiei Nationale de Informatii 'Mihai Viteazul' sa accelereze procesul de evaluare, initiat cu mult timp in urma, asupra modului de respectare a standardelor stiintifice si dezvoltare a capacitatii noastre academice.

Concluziile acestei evaluari vor sta la baza unor decizii care vor consolida calitatea procesului de invatamant si cercetare academica in cadrul Academiei Nationale de ...citeste mai departe despre "Reactia Academiei Nationale de Informatii, dupa suspiciunile de plagiat in tezele coordonate de Oprea" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 702 ori