Reactia ambasadorului UK la scandalul din jurul DNA

Miercuri, 05 Iulie 2017, ora 14:36
1187 citiri
Reactia ambasadorului UK la scandalul din jurul DNA
Foto: Twitter/Paul Brummell

Ambasadorul Marii Britanii in Romania, Paul Brummell, considera ca DNA are un rol foarte important in lupta impotriva coruptiei, exprimandu-si increderea ca structura are proceduri pentru a-si rezolva problemele.

"Cred ca DNA face un rol foarte important in lupta impotriva coruptiei. Acesta a fost recunoscut si de Comisia Europeana in contextul Mecanismului de Cooperare si Verificare.

Daca au fost neintelegeri interne, sunt absolut sigur ca organizatia are proceduri pentru a investiga si a rezolva problemele care au fost", a spus ambasadorul raspunzand unor intrebari.

Paul Brummell a fost prezent, miercuri, la Ploiesti, la semnarea unui acord de colaborare dintre Camera de Comert si Industrie Prahova si Camera de Comert Romano-Britanica.

Citeste mai multe despre:

Unda verde pentru revocarea lui Tulus si Iorga de la DNA: Kovesi nu m-a iubit foarte tare niciodata, dar dupa inregistrari... DNA a ajuns o caricaturaUnul dintre procurorii revocati o acuza pe Kovesi: Mi-a transmis sa o retin pe Udrea, desi Parlamentul nu avizase si arestarea preventivaIohannis: Nu vad niciun motiv de suspendare a lui Kovesi din fruntea DNA. Nu e afectat statul de drept ...citeste mai departe despre "Reactia ambasadorului UK la scandalul din jurul DNA" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Paul Brummell ambasador DNA, #Paul Brummell reactie scandal DNA , #Stiri Administratie