Reactia Athenee Palace dupa ce Dragnea a spus ca patru straini care au vrut sa il asasineze s-au cazat la acest hotel

Miercuri, 22 August 2018, ora 20:12
850 citiri
Reactia Athenee Palace dupa ce Dragnea a spus ca patru straini care au vrut sa il asasineze s-au cazat la acest hotel
Foto: Facebook/Athenee Palace Hilton Bucharest

Athenee Palace a reactionat, miercuri seara, dupa ce Liviu Dragnea a declarat ca patru straini care au incercat sa il asasineze anul trecut au fost cazati la acest hotel.

Unitatea hoteliera a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care afirma ca nu are nicio evidenta despre sederea persoanelor la care a facut referire liderul PSD.

"Va multumim pentru mesajele postate astazi. Va asiguram ca protectia si siguranta oaspetilor si a vizitatorilor nostri este de importanta vitala pentru noi, si ca nu avem nicio evidenta despre sederea la care s-a facut referire recent in presa", afirma Athenee Palace.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sustinut, marti seara, ca anul trecut a existat o tentativa de ucidere a sa. El a declarat, la Antena3, ca au fost patru straini care au stat trei saptamani in Romania, fiind platiti de "un om foarte celebru din lume".

"Am avut anul trecut o tentativa, in aprilie. Nu vreau sa povestesc, pentru ca nu este cazul. Au venit patru straini in Romania, cazati la Athenee Palace, ma rog am scapat. Dar asta nu inseamna ca o sa imi iau paza. Au ajuns la mine", a declarat Liviu Dragnea.

Miercuri dimineata, internautii au luat cu asalt pagina de Facebook a Athenee Palace unde au inceput sa apara recenzii si comentarii legate de declaratia presedintelui PSD. Multi internauti au dat ironic recenzii negative, motivand ca cei patru asasini nu si-au indeplinit misiunea.

Presedintele PSD a facut miercuri seara noi precizari despre "tentativa de asasinat" la adresa sa, prezentand pe larg cum si cand a inceput toata povestea. Iata ce detalii a dat Liviu Dragnea.

Reactii politice la "tentativa de asasinat" relatata de Liviu Dragnea: Minti paralele, parca e dictatorul Maduro sau Ceausescu si "agenturili straine"SPP nu a fost sesizat cu privire la "tentativa de asasinat" a lui Dragnea UPDATENici SRI n-a auzit nimic despre "tentativa de asasinat" care l-a vizat pe DragneaSeful DIICOT pus de Toader nu intelege de ce Dragnea nu s-a adresat Directiei pentru a ancheta "tentativa de asasinat"Ce scrie Reuters despre "asasinatul" lui Dragnea si demonizarea lui Soros, care a devenit o moda in democratiile cu probleme ...citeste mai departe despre "Reactia Athenee Palace dupa ce Dragnea a spus ca patru straini care au vrut sa il asasineze s-au cazat la acest hotel" pe Ziare.com

#Athenee Palace Liviu Dragnea asasinat, #Liviu Dragnea tentativa asasinat , #Stiri Administratie