Reactia sefului ANPC amenintat de PSD ca ar putea sfarsi ucis precum comisarul Cattani

Miercuri, 02 August 2017, ora 13:12
1062 citiri
Reactia sefului ANPC amenintat de PSD ca ar putea sfarsi ucis precum comisarul Cattani
Foto: Arhiva Ziare.com

Seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta, Horia Constantinescu, caruia senatorul PSD Nicolae Moga i-a transmis sa iasa mai putin in presa cu "nenorociri" ca sa nu sfarseasca precum comisarul Corrado Cattani, a reactionat miercuri.

Constantinescu nu interpreteaza declaratia lui Moga drept o amenintare, ci o ia ca un avertisment.

"Sa ma pazesc, sa fiu precaut, sa ma pazesc ca sa pot continua aceasta activitate", a spus el pentru Antena3.

Constantinescu a fost acuzat recent ca in Costinesti nu au loc verificari, pentru ca ar avea anumite interese in zona. Acesta a negat acuzatiile.

"In Costinesti sunt desfasurate actiuni de control, avem comandament acolo. In sprijin se afla comisari detasati din tara. Au fost efectuate o sumedenie de activitati de control. Locurile de joaca din Costinesti au fost verificate, sanctionate, oprite. Interesele mele pentru Costinesti sunt ca pentru intreg litoralul, pentru ca lucrurile sa functioneze bine", a adaugat seful ANPC din Constanta.

De asemenea, Horia Constantinescu a fost acuzat ca iese foarte des in presa, pentru ca ar intentiona sa candideze pentru Primaria Constanta.

"Despre barfa conform careia imi doresc sa candidez... Nu, nu imi doresc. Nu asta e scopul colaborarii cu mass-media, dar e singura cale prin care putem sa comunicam consumatorilor derapajele comerciantilor. Sa le spunem parintilor sa nu cumpere produse potential periculoase si sa le dea copiilor. Nu am alta formula. Nu am panouri publicitare sa anunt, doar cu ajtuorul dumneavoastra", a continuat el.

Despre recentele controale de pe litoral, premierul Mihai Tudose a declarat ca nu vrea eroi aparuti peste noapte, care pozeaza in salvatorii natiei. "Atat timp cat aceste armate de oameni vor actiona cu buna credinta si pentru interesul cetateanului, sunt perfect de acord, nu-mi plac acei eroi de peste noapte care se trezesc foarte brusc ca ei sunt salvatorii natiei si taie in carne vie unde nu e cazul neaplicand nici macar legislatia in vigoare pe legea preventiei.

Unde sunt cazuri flagrante, evident, ca masuri drastice se impun", a spus recent seful Executivului.

In replica, Horia Constantinescu a spus, din nou, ca isi pune la dispozitie demisia in alb: "Daca activitatea acestui comisariat este suspicionata ca ar face alte lucrruri, sunt la dispozitia dansului".

Amintim ca, marti, senatorul PSD Nicolae Moga i-a transmis lui Constantinescu sa iasa mai putin in presa cu "nenorociri", spunand ca da ...citeste mai departe despre "Reactia sefului ANPC amenintat de PSD ca ar putea sfarsi ucis precum comisarul Cattani" pe Ziare.com

#sef ANPC comisar Cattani, #sef ANPC amenintari senator , #Stiri Administratie