Refugiatii inchid granite: Avertismente de calatorie de la MAE pentru Austria si Ungaria

Joi, 17 Septembrie 2015, ora 07:56
1068 citiri

Inchiderea granitei Ungariei cu Serbia, dar si controalele impuse de austrieci la frontiera cu Ungaria au determinat autoritatile de la Bucuresti sa emita doua avertismente de calatorie pentru cetatenii romani.

Ministerul Afacerilor Externe informeaza pe toti cei care se afla, tranziteaza sau doresc sa se deplaseze in Austria ca autoritatile de la Viena au decis introducerea de controale la frontiera cu Ungaria, la punctele de control de la Hegyeshalom si Kophaz.

Avand in vedere faptul ca zilnic apar noi evolutii la frontiera dintre cele doua state, precum suspendarea unor curse feroviare sau blocaje ale traficului rutier, durata de calatorie poate fi afectata, informeaza MAE intr-un comunicat remis Ziare.com.

In consecinta si tinand cont de faptul ca situatia se poate schimba rapid, MAE recomanda romanilor sa se documenteze asupra conditiilor de calatorie si a circulatiei pe principalele componente de infrastructura rutiera si feroviara din Austria, consultand paginile ...citeste mai departe despre "Refugiatii inchid granite: Avertismente de calatorie de la MAE pentru Austria si Ungaria" pe Ziare.com

#avertisment MAE calatorie Austria Ungaria , #Stiri Administratie