Regele asfaltului din Banat, Georgica Cornu, in arest la domiciliu

Joi, 12 Martie 2015, ora 07:00
968 citiri
Regele asfaltului din Banat, Georgica Cornu, in arest la domiciliu
Foto: deBANAT.ro

Omul de afaceri Georgica Cornu, retinut pentru evaziune fiscala si spalare de bani, in urma perchezitiilor care au avut loc, marti, in dosarul cu un prejudiciu de noua milioane de euro a fost arestat la domiciliu, miercuri noapte, de Tribunalul Mehedinti.

In acelasi dosar, alte sase persoane retinute initial de procurori vor fi cercetate sub control judiciar, in urma deciziei Tribunalului Mehedinti.

Sedinta de judecata s-a incheiat la miezul noptii, omul de afaceri asteptand in cladirea institutiei pronuntarea, desi ordonanta de retinere ii expirase la ora 20.00.

Georgica Cornu, "regele asfaltului din Banat", a fost retinut

Georgica Cornu si celelalte sase persoane au fost retinute, marti seara, pentru 24 de ore, iar miercuri au fost prezentati instantei cu propunerea de arestare preventiva.

Parchetul de pe langa Tribunalul Mehedinti a anuntat, miercuri, intr-un comunicat de presa, ca s-a pus in miscare actiunea penala in acelasi dosar pentru alte 12 persoane cercetare ...citeste mai departe despre "Regele asfaltului din Banat, Georgica Cornu, in arest la domiciliu" pe Ziare.com

#Georgica Cornu arestat, #Georgica Cornu DNA, #Georgica Cornu evaziune fiscala , #Stiri Administratie