Regele Mihai implineste 95 de ani - Ce evenimente vor avea loc in tara

Marti, 25 Octombrie 2016, ora 09:12
1007 citiri
Regele Mihai implineste 95 de ani - Ce evenimente vor avea loc in tara
Foto: Arhiva Ziare.com

Regele Mihai I, ultimul monarh din tarile Europei de Est, implineste marti 95 de ani.

Isi va petrece aniversarea la resedinta sa din Elvetia, alaturi de principesele Elena si Sofia, iar in tara vor avea loc mai multe evenimente dedicate momentului.

Asadar, de la ora 18.00, in prezenta principesei mostenitoare, a principelui Radu si a principesei Maria, va avea loc, la Ateneul Roman, concertul de binefacere organizat anual de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei.

Fondurile obtinute vor fi folosite in beneficiul programului Tinere Talente, prin care fundatia ofera burse de studiu pentru tineri artisti aflati in situatii materiale dificile.

In debutul concertului, principesa Margareta va citi mesajul dedicat aniversarii regelui Mihai I. Concertul va fi oferit de violonistul Roman Kim, care va fi acompaniat de Orchestra Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei, dirijata de Tiberiu Soare.

In aceeasi seara, de la ora 19.00, in Salonul Cerchez al Palatului Cotroceni, va ...citeste mai departe despre "Regele Mihai implineste 95 de ani - Ce evenimente vor avea loc in tara" pe Ziare.com

#rege mihai aniversare, #Ziua Regelui Mihai , #Stiri Administratie