Regele Mihai, mesaj pentru protestatari: Timpul Romaniei voastre a inceput!

Duminica, 08 Noiembrie 2015, ora 11:47
966 citiri
Regele Mihai, mesaj pentru protestatari: Timpul Romaniei voastre a inceput!
Foto: Ziare.com/Nicu Socol

Regele Mihai I spune ca atunci cand a intors tara de partea Aliatilor, pentru salvarea statului roman, avea 22 de ani, varsta tinerilor protestatari din prezent, carora le transmite ca timpul Romaniei lor a inceput, precizand ca, prin raportarea ei la natiune, Coroana ocroteste fiinta nationala.

"Romani, Cand am intors tara de partea Aliatilor, pentru salvarea existentei Statului roman, aveam 22 de ani. Aceeasi varsta o aveau si cei care se adunau, exact acum 70 de ani, la 8 noiembrie 1945, in Piata Palatului Regal, pentru a-si apara libertatea. Aceeasi varsta o au si cei ce au iesit in strada, in aceste zile.

Un lucru pe care l-am invatat in tinerete a fost ca prietenii te pot dezamagi mai mult decat dusmanii. Alt lucru invatat atunci a fost ca in momentele cruciale ramai singur.

Democratia si libertatile nu sunt castigate pentru totdeauna. Nicio izbanda nu este eterna. Omul isi castiga in fiecare zi dreptul de a avea un 'maine'. Tara isi redobandeste, cu fiecare generatie, ...citeste mai departe despre "Regele Mihai, mesaj pentru protestatari: Timpul Romaniei voastre a inceput!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#rege Mihai protestatari, #rege Mihai mesaj protestatari , #Stiri Administratie