Relu Fenechiu, urmarit penal in al treilea dosar - ar fi primit mita de 4,3 milioane de euro

Luni, 31 Octombrie 2016, ora 18:18
863 citiri
Relu Fenechiu, urmarit penal in al treilea dosar - ar fi primit mita de 4,3 milioane de euro
Foto: Ziare.com

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu este urmarit penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in al treilea dosar de coruptie.

DNA a anuntat, luni, ca Fenechiu este urmarit penal pentru trafic de influenta si participatie improprie la infractiunea de spalare a banilor, fapte ce ar fi fost petrecute in perioada in care era deputat.

In acest caz, Fenechiu a primit 4,3 milioane de euro.

Fostul deputat liberal este acuzat ca, in perioada 2008-2014, a pretins si a primit de la reprezentantii unei societati comerciale suma respectiva pentru a asigura finantarea unui program de catre Ministerul Educatiei, atribuirea contractului catre firma respectiva si derularea acestuia in bune conditii.

Fenechiu ar fi intervenit la persoane cu functii de conducere din cadrul Ministerul Educatiei, asupra carora avea influenta la acel moment, se mai arata in comunicatul DNA.

O parte din suma de bani pretinsa, 2.500.000 euro, a fost remisa in numerar, in doua transe, ...citeste mai departe despre "Relu Fenechiu, urmarit penal in al treilea dosar - ar fi primit mita de 4,3 milioane de euro" pe Ziare.com

#Relu Fenechiu urmarit penal, #Relu Fenechiu al treilea dosar, #Relu Fenechiu trafic influenta, #Relu Fenechiu DNA , #Stiri Administratie