Reportaj Sky News cu traficanti de arme: Ambasada romana la Londra a transmis un drept la replica postului TV

Marti, 09 August 2016, ora 17:57
1278 citiri
Reportaj Sky News cu traficanti de arme: Ambasada romana la Londra a transmis un drept la replica postului TV
Foto: Facebook/Kalashnikov AK47

Ambasada Romaniei in Marea Britanie spune ca a preluat informatiile primite de la Politia Romana legate de faptul ca armele care apar in reportajul Sky News sunt de vanatoare, nu de razboi, si le-a transmis postului britanic de televiziune ca drept la replica.

Aceleasi informatii au fost remise si Ministerului de Externe britanic si Agentiei Nationale pentru Infractionalitate.

Misiunea diplomatica romana la Londra a precizat, la solicitarea News.ro, ca a preluat informatiile preliminare oferite de la Politia Romana si DIICOT ca reactie la reportajul Sky News in care un jurnalist incerca sa cumpere arme de la presupusi traficanti romani, si anume ca respectivele arme sunt de vanatoare si pot fi achizitionate legal si ca deocamdata nu exista date care sa indice ca provin ca urmare a savarsirii de contrabanda.

"Precizam ca elementele de mai sus au fost comunicate de Ambasada, cu scop de drept la replica, postului de televiziune Sky News. De asemenea, precizarile autoritatilor ...citeste mai departe despre "Reportaj Sky News cu traficanti de arme: Ambasada romana la Londra a transmis un drept la replica postului TV" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ambasada romana Londra Sky News, #Ambasada romana Londra arme , #Stiri Administratie