Resedinta regelui Mihai din Aubonne va fi deschisa, duminica, pentru cei care doresc sa ii aduca un ultim omagiu

Vineri, 08 Decembrie 2017, ora 17:40
878 citiri
Resedinta regelui Mihai din Aubonne va fi deschisa, duminica, pentru cei care doresc sa ii aduca un ultim omagiu
Foto: Arhiva Ziare.com

Resedinta din Aubonne (Elvetia) a regelui Mihai va fi deschisa publicului in ziua de duminica, 10 decembrie.

Intervalul orar in care este permis accesul persoanelor care doresc sa ii aduca un ultim omagiu regelui este 11:00 - 16:30, au afirmat reprezentantii Casei Regale pentru ProTV.

Dupa incheierea programului, sicriul cu trupul neinsufletit al regelui Mihai va fi depus la Biserica Ortodoxa Greaca din Lausanne, care luni, 11 decembrie, va fi deschisa in intervalul 14:00 - 18:00.

Marti, biserica va fi deschisa de la 8 dimineata, marea slujba urmand sa se desfasoare intre 14:00 si 15:30.

Potrivit programului funeraliilor regelui Mihai, miercuri, 13 decembrie 2017, la ora 11:00, sicriul cu corpul neinsufletit al suveranului va ajunge la Aeroportul Otopeni, de unde va fi transportat cu masina la Castelul Peles.

La ora 14:00, corpul neinsufletit al regelui va fi asezat in Holul de Onoare al Castelului Peles, unde diverse oficialitati ii vor aduce un ultim omagiu suveranului.

Programul complet al funeraliilor regelui Mihai il puteti citi aici.

Citeste si

Controverse privind inmormantarea nocturna a regelui Mihai: Cum raspunde Patriarhia RomanaPrimarul din Chisinau vrea permisiune de la instanta sa vina la funeraliile regelui MihaiNepotul regelui Mihai vine la inmormantare, in ciuda scandalurilor cu rudele ...citeste mai departe despre "Resedinta regelui Mihai din Aubonne va fi deschisa, duminica, pentru cei care doresc sa ii aduca un ultim omagiu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#inmormantare regele Mihai, #program funeralii regele Mihai, #cand va fi inmormantat regele , #Stiri Administratie