Restrictii de trafic in mai multe zone din Bucuresti, de sambata pana luni

Vineri, 16 Septembrie 2016, ora 17:00
833 citiri
Restrictii de trafic in mai multe zone din Bucuresti, de sambata pana luni
Foto: Arhiva Ziare.com

Traficul va fi restrictionat in mai multe zone din Capitala, de sambata pana luni, cu ocazia desfasurarii unor evenimente culturale si sportive, concerte si procesiuni religioase.

Circulatia va fi restrictionata, sambata, cu ocazia unui concert care va avea loc in Piata Constitutiei din Bucuresti, in cadrul evenimentelor prilejuite de Zilele Bucurestiului.

Incepand cu ora 08:00, nu se va putea circula pe Bulevardul Unirii, intre Bulevardul I.C. Bratianu si Bulevardul Libertatii. Dupa ora 15:00, vor fi restrictii si pe Bulevardul Libertatii, intre Bulevardul Natiunile Unite si Calea 13 Septembrie. Circulatia va fi reluata dupa ora 01:00.

Duminica, pe aleile din padurea Baneasa se va desfasura o competitie sportiva, iar traficul rutier va fi restrictionat pe Aleea Padina in intervalul orar 09:00 - 14:00.

Tot duminica va avea loc o procesiune religioasa organizata de Parohia Iancu Vechi - Matasari, astfel ca traficul va fi restrictionat, intre orele 18:30 - ...citeste mai departe despre "Restrictii de trafic in mai multe zone din Bucuresti, de sambata pana luni" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#restrictii trafic Bucuresti , #Stiri Administratie