Restrictii rutiere in weekend in centrul Capitalei

Vineri, 11 Septembrie 2015, ora 09:43
826 citiri
Restrictii rutiere in weekend in centrul Capitalei
Foto: Brigada Rutiera Bucuresti

Mai multe restrictii rutiere vor fi instituite, sambata si duminica, in mai multe zone centrale din Capitala, unde vor avea loc evenimente sportive, o procesiune religioasa, precum si manifestari de Ziua Pompierilor.

Evenimentul The Color Run, programat initial sambata, intre orele 18:00 si 23:00 pe Soseaua Kiseleff, se amana cu 24 de ore din cauza atentionarilor meteorologice de ploaie. Astfel cursa va avea loc duminica, dupa ora 19:00, se arata pe site-ul evenimentului.

Traficul rutier va fi restrictionat pe Sos. Kiseleff, intre Piata Victoriei si Arcul de Triumf, si pe str. Arh. I. Mincu, intre Bd. Aviatorilor si Bd. Ion Mihalache, anunta Brigada Rutiera.

Alte evenimente sportive vor mai avea loc sambata si duminica. Sambata, in intervalul 8:30 - 12:00, traficul rutier va fi restrictionat pe Bd. Natiunile Unite, sensul de mers intre Str. Hasdeu si Bd. Libertatii, Calea 13 Septembrie, pe sensul de mers dinspre Bd. Libertatii si Piata Arsenalului, si Str. Izvor, intre Str. ...citeste mai departe despre "Restrictii rutiere in weekend in centrul Capitalei" pe Ziare.com

#restrictii rutiere Bucuresti , #Stiri Administratie