Robert Negoita: Salariile in primarii sunt mici, legile se bat cap in cap, oricum ai face incalci una dintre ele

Luni, 04 Iulie 2016, ora 13:57
963 citiri
Robert Negoita: Salariile in primarii sunt mici, legile se bat cap in cap, oricum ai face incalci una dintre ele
Foto: Arhiva / B1TV

Robert Negoita, primarul Sectorului 3 si presedintele Asociatiei Municipiilor din Romania, s-a plans luni de nivelul scazut al salariilor in administratia publica locala, de haosul din sistemul legislativ si de faptul ca alesii locali sunt "calul de bataie" al Curtii de Conturi.

Declaratiile au fost facute la Forumul Administratiei Publice Locale, organizat de Guvern.

"Am facut o analiza pe ceea ce inseamna salarizarea in administratia publica locala si in administratia publica centrala. Nu vreti sa stiti care a fost rezultatul acestei analize. Salariile in administratia publica locala sunt la jumatate, ba chiar in administratia centrala salariile sunt de doua sau chiar de trei ori mai mari decat in administratia publica locala. Un jurist, daca lucreaza la o primarie are zece lei, daca lucreaza intr-un minister are 30 de lei", a spus Robert Negoita.

El a mai sustinut ca ANAF scoate la concurs vreo 400 de posturi cu salarii de trei ori mai mari ca in primarie, pentru aceleasi ...citeste mai departe despre "Robert Negoita: Salariile in primarii sunt mici, legile se bat cap in cap, oricum ai face incalci una dintre ele" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Robert Negoita salarii primari , #Stiri Administratie