Romania bunului simt: Protestatarii s-au intors in Piata Victoriei pentru a face curatenie dupa huligani

Joi, 02 Februarie 2017, ora 13:25
5830 citiri
Romania bunului simt: Protestatarii s-au intors in Piata Victoriei pentru a face curatenie dupa huligani
Foto: Arhiva Ziare.com

In noaptea de miercuri spre joi, in timp ce jandarmii inca se bateau cu huliganii din Piata Victoriei, mai multi protestari s-au organizat pe retelele de socializare si s-au intors la Guvern pentru a face curat.

Mesajul initial a fost transmis pe Reddit: "Nu trebuie sa-i lasam sa ne distruga protestul! Haideti sa ne adunam si sa facem curat dupa maimutele astea maine dimineata. Trebuie sa aratam ca nu suntem ca ei!

Din pacate, nu am influenta atat de mare pe social media, daca ar putea incepe cineva ceva...sunt sigur ca o sa aiba multi oameni in spate. Trebuie sa lasam luna in spate, sa le aratam ca suntem oameni cu bun simt!".

Apoi, pe pagina de Facebook Coruptia Ucide, a fost creat un eveniment pentru ca oamenii sa se intoarca in Piata Victoriei chiar in timpul noptii, iar bucurestenii s-au conformat si s-au intors.

"Un om, cu un sac, aduna chistoace, pahare de carton... face curatenie printre protestatari in Piata Victoriei", a scris cineva pe Facebook.

"Eu m-am pornit. Am 2 maturi si ma duc sa iau niste saci. Hai!", a anuntat el. Dupa cateva minute, tot el a anuntat: "50 de saci va asteapta sa-i umpleti... dar cred ca mai trebuie...".

"Hai ca e mult de curatat!", a scris cineva care s-a dus pregatit cu o matura si un faras.

Foto: Facebook/Stefan Ciobotaru - Operatiune curatare Piata Victoriei

Amintim ca protestele pasnice de miercuri seara din Piata Victoriei, la care au participat peste 150.000 de oameni, au devenit violente dupa ce mai multi tineri au aruncat cu petarde, gheata si fumigene catre jandarmi. Tot acestia au distrus mobilierul stradal din zona Guvernului si chiar au incendiat un chiosc de ziare din Piata Victoriei.

A.G. ...citeste mai departe despre "Romania bunului simt: Protestatarii s-au intors in Piata Victoriei pentru a face curatenie dupa huligani" pe Ziare.com

#protestatari curatenie Piata Victoriei, #protest curatenie Piata Victoriei , #Stiri Administratie