Romania in zapada: Exemple impresionante de solidaritate si simt civic date de preoti, profesori si elevi (Galerie Foto)

Vineri, 13 Ianuarie 2017, ora 11:30
1221 citiri
Romania in zapada: Exemple impresionante de solidaritate si simt civic date de preoti, profesori si elevi (Galerie Foto)
Foto: Facebook / Cristian Cosmin Ion

Mitropolitul Banatului a cumparat o casa pentru o femeie cu patru copii care traiau intr-un grajd, iar in localitatea Ianca din judetul Braila preotul, directorul liceului, un profesor si o mana de elevi au deszapezit voluntar gospodariile unor batrani izolati in casele lor.

In timp ce in marile orase localnicii asteapta ca autoritatile sa vina sa le curete trotuarele sau parcarile, in comunitatile mici oamenii incearca sa se descurce si singuri.

Preotul paroh Cristian Cosmin Ion al Bisericii "Sf. Ioan Botezatorul" a constituit un comitet pentru situatii de urgenta care a intervenit inca de la debutul urgiei albe pentru a debloca locuintele mai multor varstnici din parohie.

"Maine la 10:00 pornim din nou si asteptam mai multi voluntari, in special tineri, care in astfel de situatii ar trebui sa le arate vecinilor neputinciosi ca sunt saritori si solidari. In loc de like-uri pe FB, mai bine sa punem mana pe lopeti si sa ne ajutam unii pe altii!", a indemnat acesta pe Facebook, ...citeste mai departe despre "Romania in zapada: Exemple impresionante de solidaritate si simt civic date de preoti, profesori si elevi (Galerie Foto)" pe Ziare.com

#deszapezire preot batrani elevi , #Stiri Administratie