Romania inchisa. Are doamna primar Firea grija de copiii nostri?

Duminica, 08 Ianuarie 2017, ora 06:52
1181 citiri
Romania inchisa. Are doamna primar Firea grija de copiii nostri?

In Bucuresti a nins mai serios vineri. Serios, dar nu apocaliptic, nu nemaivazut. O iarna normala in capitala Romaniei. De-abia acum, o iarna normala. Orasul nu a fost nicio clipa blocat, dupa cum chiar doamna primar Firea a tinut sa sublinieze repetat.

Si, totusi, iata ca la trei zile dupa ninsoare, luni si marti, scolile, gradinitele si cresele vor fi inchise. Pe motiv de ger, nu de ninsoare, ni se spune.

Cod galben, nu rosu, adica temperaturile prognozate pentru inceputul saptamanii nu reprezinta ceva cu totul si cu totul exceptional, ci un episod de frig mai aspru, specific celei mai friguroase luni a anului. Ca doar de aceea ma gandesc ca avem vorba cu gerul Bobotezei.

Premierul Grindeanu spunea ca i se pare de nejustificat ca la 14 ore dupa ridicarea codului portocaliu sa fie inchise 28 de drumuri si doua autostrazi.

Are dreptate, dar fix pe aceeasi logica este inadmisibil ca la trei zile dupa ninsoare unitatile de invatamant sa fie inchise in Bucuresti. Diferenta ...citeste mai departe despre "Romania inchisa. Are doamna primar Firea grija de copiii nostri?" pe Ziare.com

#scoli inchise zapada, #drumuri inchise visol , #Stiri Administratie