Romania repara Podul Prieteniei, pentru prima data din 1954 - Cum ajungi in Bulgaria

Luni, 29 Iunie 2015, ora 22:01
984 citiri
Romania repara Podul Prieteniei, pentru prima data din 1954 - Cum ajungi in Bulgaria
Foto: Captura Youtube/pushamireille

Circulatia rutiera pe Podul de la Giurgiu se desfasoara cu restrictii, alternativ pe un singur sens, din cauza unor lucrari de reabilitare, primele de la darea in folosinta a podului, in 1954, anunta Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR).

Potrivit unui comunicat al CNADNR, traficul pe Podul de la Giurgiu, pe DN 5, la kilometrul 64+884, se desfasoara cu restrictii, ca urmare a inceperii lucrarilor de reabilitare a podului.

Astfel, circulatia se desfasoara pe o singura banda, alternativ, fiind in permanenta supravegheata de Anteprenor pentru asigurarea conditiilor de siguranta.

"In aceasta perioada au loc lucrari de reabilitare, dupa 61 de ani, la Podul peste Dunare de la Giurgiu, care a fost dat in folosinta in 20 iunie 1954. Aceste lucrari constau in inlocuirea integrala a sistemului rutier (placi betonate si straturi asfaltice), in vederea asigurarii confortului si sigurantei traficului rutier pe aceasta portiune de drum", precizeaza reprezentantii ...citeste mai departe despre "Romania repara Podul Prieteniei, pentru prima data din 1954 - Cum ajungi in Bulgaria" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Romania reparatii Pod Ruse Giurgiu , #Stiri Administratie