Romania sub nameti LIVE Dupa viscol, ne pregatim de ger naprasnic

Duminica, 08 Ianuarie 2017, ora 06:52
1552 citiri
Romania sub nameti LIVE Dupa viscol, ne pregatim de ger naprasnic
Foto: Arhiva Ziare.com

Romania a fost blocata doua zile sub nameti. Avertizarea de tip cod galben de viscol a fost prelungita pana duminica seara pentru jumatate de tara, iar ANM a emis si un nou cod galben de ger pentru intreaga tara, valabil pana luni inclusiv.

In continuare, exista zeci de drumuri inchise si trenuri anulate, chiar daca incet, incet, situatia traficului rutier si feroviar a inceput sa se remedieze.

Deocamdata, autoritatile locale au decis ca vor ramane inchise toate scolile si gradinitele pana miercuri, in 12 judete si in Bucuresti. Cat despre studenti, universitatile sunt independente si multe au anuntat deja suspendarea cursurilor pana miercuri.

Dupa un cod rosu de viscol, ne paralizeaza gerul. Meteorologii avertizeaza ca minimele se vor apropia de minus 28 de grade.

Daca doriti sa obtineti informatii suplimentare privind situatia drumurilor nationale, puteti suna la Dispeceratul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. - 021/264.33.33 sau 021/9360. ...citeste mai departe despre "Romania sub nameti LIVE Dupa viscol, ne pregatim de ger naprasnic" pe Ziare.com

#drumuri inchise viscol, #scoli inchise zapada, #avertizare ger , #Stiri Administratie