#ROMANIAdeMAINE - Asculta generatia care vrea sa schimbe viitorul acestei tari!

Marti, 01 Decembrie 2015, ora 00:00
1264 citiri
#ROMANIAdeMAINE - Asculta generatia care vrea sa schimbe viitorul acestei tari!

S-au scurs mai bine de un sfert de veac de la Revolutia Romana si aproape un secol de la Proclamatia de la Alba Iulia, pe care o sarbatorim pe 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei.

Ziare.com a incercat sa ia pulsul societatii si sa afle cum este vazuta astazi Romania de catre tinerii sai, de catre cei care abia se nasteau in urma cu aproape 26 de ani, la Revolutie, ori erau in orice caz prea mici ca sa-si mai aminteasca acum comunismul.

Cu ajutorul Fundatiei CAESAR, am luat legatura cu tineri profesionisti romani din tara si de peste hotare, pe care i-am intrebat despre Romania lor, despre oameni si despre viitorul tarii, asa cum il vad ei in ziua de astazi.

Am vrut sa aflam ce planuri are noua generatie si cum vede ea viitorul, ce parere au tinerii despre drumul pe care ar trebui sa-l urmeze tara de aici inainte.

Raspunsurile primite ne-au uimit si ne-au umplut de speranta. Critica logica si constructiva a venit insotita de un val de entuziasm si de dorinta de a pune ...citeste mai departe despre "#ROMANIAdeMAINE - Asculta generatia care vrea sa schimbe viitorul acestei tari!" pe Ziare.com

#Ziua Nationala 2015, #Romania maine campanie, #interviuri romani , #Stiri Administratie