Romanii au inceput anul cu proteste: Bucurestiul va zice NU!

Luni, 01 Ianuarie 2018, ora 19:22
1309 citiri
Romanii au inceput anul cu proteste: Bucurestiul va zice NU!
Foto: Ziare.com

Romanii au inceput noul an asa cum l-au incheiat si pe cel trecut, cu proteste antiguvernamentale. Prima manifestatie are loc in Piata Victoriei, luni seara.

"Bucurestiul va zice NU!" este pagina evenimentului organizat pe Facebook si programat sa aiba loc intre orele 18:00 si 20:00.

"Da, Carnaval: 'Bucurestiul va zice NU!'. Pe 1 ianuarie, ora 18, Piata Victoriei. Asta-i propunerea noastra, va asteptam insa si pe voi - celelalte orase ale tarii sa ne veniti alaturi. Sa dansam si sa ne distram ca niste oameni liberi care suntem. Si sa le spunem sa se care" este mesajul protestatarilor.

1.500 de persoane anuntasera pe Facebook ca vor participa, iar alte 11 mii erau interesate.

"Jos PSD!", "DNA sa vina sa va ia!", "Ne-am saturat de cat ne-ati furat!", "Hotii, hotii!", "Nu vrem sa fim condusi de hoti!", "Cu Dragnea la puscarie!", "Dragnea, nu uita, tara nu este a ta!" si "PSD, ciuma rosie!" sunt cateva dintre scandarile protestatarilor, relateaza corespondentul Ziare.com la fata locului.

De asemenea, oamenii au venit cu mesaje precum "Justitie, nu coruptie", "Tariceanu si cu Dragnea, mars la puscarie!", "Vrem alegeri anticipate!", "Cu gunoaiele la tomberon, nu in Parlament!", "Studentii de la Stoma vor sa va extraga" si "Tudorel Toader, de ce iti tradezi tara?"

La ora 19:00, in Piata Victoriei se aflau circa 200 de protestatari, iar soferii care treceau prin zona claxonau.

Citeste mai departe despre "Romanii au inceput anul cu proteste: "Bucurestiul va zice NU!" (Galerie foto) " pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#protest Piata Victoriei 1 ianuarie, #proteste PSD Piata Victoriei , #Stiri Administratie