Romanii, pe primul loc intr-un top al UE: Ce premiu a castigat STS

Miercuri, 22 Aprilie 2015, ora 19:59
841 citiri
Romanii, pe primul loc intr-un top al UE: Ce premiu a castigat STS

Centrul 112 Bucuresti Ilfov al Serviciului de Telecomunicatii Speciale (STS) a primit premiul pentru "Cel mai bun Centru de Preluare Apeluri de Urgenta 112 din UE", in cadrul Galei anuale a Asociatiei Europene a Numarului de Urgenta (EENA), care a avut loc miercuri.

Acesta este al cincilea premiu international primit de catre STS ca recunoastere a contributiei remarcabile in administrarea si dezvoltarea Sistemului National Unic pentru Apeluri de Urgenta din Romania.

La evenimentul desfasurat anul acesta la Bucuresti au participat aproximativ 400 de reprezentanti ai serviciilor de urgenta, ai organizatiilor internationale, institutiilor europene sau ai furnizorilor de solutii, care au venit sa recunoasca si sa sprijine excelenta manifestata la nivelul intregului spectru al serviciilor de urgenta din UE.

Ce fac autoritatile pentru a imbunatati sistemul de urgenta 112

Gala Premiilor 112 este singura festivitate de acest gen din Europa ce are menirea de a recompensa ...citeste mai departe despre "Romanii, pe primul loc intr-un top al UE: Ce premiu a castigat STS" pe Ziare.com

#STS premiu urgenta, #Romania premiu 112 , #Stiri Administratie